Élet-Stílus

Vaginaragasztó rúzst fejlesztettek, azokra a napokra

Jellemző, hogy egy férfi, név szerint Dr. Daniel Dopps fejlesztette ki a vaginaragasztó rúzst, aminek segítségével, szerinte ökörökre el lehet búcsúzni a betétektől és tamponoktól. A találmány alapján, a doktornak fogalma sincs a női test anatómiájáról, igaz nem is nőgyógyász, hanem csontkovács.

A ragasztós vaginarúzs elsőre rossz viccnek tűnik, de annyira nem az, hogy a Forbes szerint Doppsnak van egy Mensez Technologies nevű cége is, amelyik előállítja a terméket.

A reklámja szerint a vaginarúzs természetes aminosav-vegyületeket, és olajokat tartalmaz. A kisajkakra kell felkenni, így azok tartósan és elég erősen összeragadnak ahhoz, hogy a menstruációs folyadékokat bent tartsák, miközben a nagyajkak, illetve a húgycsőnyílás teljesen szabadon maradnak.

Dropps szerint tehát, a nőknek a testükben kellene gyűjteniük a menstruációs váladékot mindaddig, amíg egy mosdóban meg nem tudnak szabadulni tőle.

Tévedünk, ha azt hinnénk, hogy nincs olyan őrült, aki egy efféle találmányt engedélyezne. A vaginarúzs, mint alternatív menstruációs segédeszköz szabadalmát január 10-én bejegyezte a szövetségi szabadalmi hivatal, ahol ezek szerint egyetlen nő sem dolgozik.

A kommentelők viszont a helyükön a voltak. Alig két napja kezdte el tesztelni a vaginarúzs fogyasztói fogadtatását Dropps a Facebookon, a felháborodott nők hozzászólásainak özöne miatt, máris törölte a Mensez oldalát.

(via New York Post)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik