Élet-Stílus

Trump-baba készült, botrányosan apró kukival

Az eddigi legmenőbb troll-bábu.

A troll szóról valószínűleg legtöbbünknek az internetezők sajnálatosan csekély IQ-val rendelkező rétege jut eszébe, azok a hozzászólók, akik idegesítően buta és irreleváns kommenteket írnak újságcikkek vagy Facebook-bejegyzések alá.

A trollkodás művészetének csúcsa azonban valószínűleg az, amit itt alább láthatunk; ahol a trollkodás eszköze maga a troll. Mármint az ismert csúnya, de cuki baba, amelynek első példányát a dán Thomas Dam alkotta meg 1959-ben.

Most egy wisconsini művész megmutatta, hogyan érdemes trollkodni Donald Trumppal szemben. Az 56 éves Chuck Williams Trump-trollokat gyártana.

Mint azt a Huffington Postnak elmondta, a Facebook-oldalára kitett egy fotót az általa készített prototípusról, és mivel azt tapasztalta, hogy barátai megőrülnek a figuráért, úgy döntött, Kickstarter-kampányt indít, és amennyiben sikeres lesz az online pénzgyűjtés, indulhat a sorozatgyártás.

A babáról készült fotók megtekintését csak 18 éven felülieknek ajánljuk, az elnök közismerten apró kezének látványa ugyanis alkalmas lehet a nyugalom megzavarására.

facebook.com/chuck.williams.77
Chuck Williams

 

Kiemelt fotó: facebook.com/chuck.williams.77

Ajánlott videó

Olvasói sztorik