Élet-Stílus

Nem győznek hálálkodni a szupermarket segítőkész pénztárosának

Kasszás és baby sitter 2 az 1-ben.

Vírusvideó készült az egyik glasgow-i Marks and Spencer áruházban. Február 18-án Lauren Walker az anyjával és Alistair nevű fiával vásárolt az élelmiszerüzletben, és – mint az kiderül a 7,5 like-ot kapott posztból – a kisfiú elég morcos volt, úgyhogy már azon gondolkodtak, hogy hazamennek.

Ekkor azonban besegített az egyik pénztárnál ülő alkalmazott, aki eljátszott Alistairrel. A vásárlás végére a kisfiú már nagyon fáradt volt, és keservesen sírt, de a pénztáros ismét közbelépett: a karjába vette a kissrácot, a másik kezével pedig be tudta ütni a Laurenék által vásárolt termékeket.

Alistair élvezte a csipogó hangokat, pillanatokon belül teljesen nyugodt lett.

Lauren a cég Facebook-oldalán jelezte, hogy mennyire jól esett neki a rendkívül szimpatikus pénztáros hozzáállása és segítsége. A bejegyzésben azt írja:

Sajnos a férfi nevét nem tudom, de remélem, átadják neki az üzenetünket: rendkívül hálásak vagyunk neki”.

A posztra reagált a Marks & Spencer több illetékese is, és elég hamar kiderült, hogy Mubarak Ahmadnak hívják a segítőkész alkalmazottat. A férfi a Daily Recordnak elmondta: azt szereti a legjobban a munkájában, hogy beszélgethet a vásárlókkal és adott esetben a segítségükre lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik