Élet-Stílus

Nem fogod elhinni, hogy miért veszítette el a TV-s állását ez a nő

Emma Hulse saját bevallása szerint azért távozott egy nagy londoni TV-től, mert a főnöke túl szépnek találta ahhoz, hogy a produkciós irodánál dolgozzon. A producer azzal próbálta magyarázni a tettét, hogy a 24 éves lánynak inkább modellnek kéne állnie, mivel szerinte inkább a kifutón lenne a helye, mint a médiában.

Nagyon letörtem, fogalmam sem volt, hogy mit csináljak

mondta a lány, akit már az első napja után elküldtek.

Hulse szerint lehet, hogy a vállalat csak átlagos külsejű embereket alkalmaz, így aki elüt a normáltol, azt nem veszik fel dolgozni.

Nem fogod elhinni, hogy miért veszítette el a TV-s állását ez a nő 1
Kép: hulseemma Instagram

A saját Instagramjára posztolt fotók alapján azt gondolhatnánk, hogy a lány nem az alkalomhoz illő ruhában jelent meg a televíziós felvételen, ám Emma elárulta, hogy aznap egy farmert és egy egyszerű inget viselt, nem gondolja, hogy túl kihívóan öltözködött volna.

A történet legszomorúbb része talán az, hogy a lányt hazaküldő producer azért megpróbálta elkérni a számát, hogy valamikor munkán kívül találkozzanak.

A Metro megkérdezte az esetről a televíziós produkciós gyártásával foglalkozó vállalat igazgatóját, aki elmondta, hogy számukra rendkívül fontos, hogy senkit ne különböztessenek meg hátrányosan a kinézete miatt. Adam Luckwell tudomása szerint a nő három hónapos próbaidőn volt a cégnél, de arról nincs tudomása, hogy pontosan miért kellett távoznia.

Luckwell mindenesetre annyival zárta mondandóját, hogy ha bárkit is megsértettek az ügyben, akkor elnézést kér.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik