Élet-Stílus

A hős buszsofőr összegyűjtötte a mennydörgéstől rettegő, út szélén bóklászó kutyákat, nehogy bajuk essen

A kutyák nagy része egyszerűen retteg a villámlástól és a mennydörgéstől, ekkor rengeteg négylábú szökik el otthonról. Nem beszélve arról, hogy a pánikoló kutyák egy-egy hatalmas vihar után komolyan lelki sérüléseket szenvedhetnek. Az ember legjobb barátja tehát valósággal megzavarodik a hirtelen dörgéstől, villámlástól, így ilyenkor a mi dolgunk megakadályozni, hogy nehogy bántódása essen a kutyáknak.

A hős buszsofőr összegyűjtötte a mennydörgéstől rettegő, út szélén bóklászó kutyákat, nehogy bajuk essen 1
Facebook Carina Barbosa

Valami hasonló dolog járhatott annak a buszsofőrnek a fejében, aki mit sem törődve a szabályokkal és az előírásokkal, elkezdte összeszedni azokat az út szélén bóklászó kutyákat, akik a hatalmas vihar miatt komoly veszélybe kerültek. A kutyák ugyanis félelmükben könnyen az autók elé szaladhattak volna, ám a sofőrnek hála nem történt tragédia.

Az Argentínában történt esetről készült fotók gyorsan bejárták az internetet, a képek eljutottak még az érintett busztársasághoz is, akik ahelyett, hogy megbüntették volna a jószívű alkalmazottat, inkább dícséretben részesítették. Végezetül pedig jöjjön a hős, aki megmentette a kutyák életét.

A hős buszsofőr összegyűjtötte a mennydörgéstől rettegő, út szélén bóklászó kutyákat, nehogy bajuk essen 2
Facebook

Viralnova

Ajánlott videó

Olvasói sztorik