Élet-Stílus

Felesége tetovált szemöldöke miatt ölte meg magát egy férfi

Öngyilkosságot követett el egy 44 éves férfi Thaiföldön, mert felesége a kérése ellenére tetovált szemöldök csináltatott magának – mondta el a helyi sajtónak a férfi családja. Ampai Kiangsri holttestét csütörtökön találták meg egy gumifa-ültetvényen, öt kilométernyire a thaiföldi Bueng Kan tartományban található falujától.

A rendőrök a férfi teste mellett tíz darab üres sörösüveget találtak, valamint egy másik üveget, amiben rovarirtó volt. A férfi a beszámolók szerint rovarirtót ivott, hogy véget vessen életének.

Rokonok elmondása szerint két hete egy tetoválásokkal is foglalkozó kozmetikus érkezett a faluba, és olcsón vállalta szemöldöktetoválások készítését. Ampai 42 éves felesége nagyon akart egyet, de férje ezt nagyon ellenezte, mert szerinte a nő úgy volt szép, ahogy volt. A nő azonban nem tágított, és a férfi legnagyobb bánatára vállalta a beavatkozást.

Ampai családja szerint a férfi emiatt ölte meg magát. A rokonok közlése szerint a férfi barátai folyamatosan azzal húzták, hogy felesége most biztosan meg fogja csalni, hiszen sokkal szebb lett, és ezt annyira nem tudta elviselni, hogy inkább megölte magát.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi okozta a férfi halálát. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint ugyanis a hatóságok még nem végeztek a boncolással, és nem állapították meg, mitől halt meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik