Élet-Stílus

Itt van néhány izgalmas program, ha kiborulsz a Valentin-naptól

A február 14-i szerelmesek ünnepének létjogosultságát sokan megkérdőjelezik. A párok többsége azonban – nagyrészt női nyomásra – így vagy úgy, de rózsaszín ködbe burkolózva tölti eme jeles nap környékét. Értelmes és kevésbé értelmes szerelmetes programokból nincs hiány, de mi lesz azokkal a férfiakkal, akik szeretnék túlélni, ne adj’ isten jól érezni magukat Valentin-napon?

Mutatjuk, mit csinálhatsz a városban, ha nem vagy kíváncsi a sok csücsörítő szájra és hangos szívdobbanásra.

The Champion – Interaktív sportkiállítás

Millenáris Park

Az élménypark januárban nyitott és áprilisig kipróbálható, mégis olyan, mintha direkt anti-Valentin napi programnak tervezték volna. Közel 3,5 kosárpályányi területén 9 játékállomáson tucatnyi sportjáték és teszt várja az érdeklődőket. A sportágak történetétől a bajnokká válás legapróbb rejtelmein át, a legnagyobb eredményekig megismerhetsz több ezer adatot és érdekességet. Próbáld ki, melyik sportágban lennél bajnok, vagy versenyezz a haverokkal a játékos teszteken.

Szakíts Valentin-Napon

Toldi Klub

Egy program, amivel nem kell várni hétvégéig, mert épp 14-én, kedden lesz. Táncolj sírdogálva sok magányos ember társaságában, vagy tudasd megunt másik feleddel, hogy fel is út, le is út. Vagy, ahogy az esemény Facebook oldalán olvasható:

Eljött az idő, hogy az év legromantikusabb napján összegyűljünk és egyedül érezzük magunkat. 

Budapest Tattoo Convention

Lurdy Ház

A hétvégén lesz Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb tetováló rendezvénye is, amelyen több, mint 100 magyar tetováló mellett számos külföldi nagy múltú művész is részt vesz.

KávéBár Bazár 2017

Tesla Budapest

Koffeinfüggő férfiak figyelem, a Valentin-napi búbánatot hétvégén kipörgetheted magadból! Idén új helyszínen, Budapest egyik legizgalmasabb rendezvényközpontjában zajlik a következő KávéBár Bazár. Magyar Latte Art Bajnokság, Magyar Coffee in Good Spirits Bajnokság, Magyar Sommelier Bajnokság, Magyar Koktél- és Flair Bajnokság plusz kiállítók, előadások, workshopok, a főváros szórakozónegyedének főutcáján.

Hiperkarma

Akvárium Klub

A koncert napján vélhetőleg már a hanglemezgyárban lesz a Hiperkarma új lemeze, és ezen az estén játszanak is pár dalt róla. A szerelmespárokat persze nem tiltják ki a buliról, de gyertyafény nem lesz, az fix!
 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik