Élet-Stílus

Ide menjetek Valentin-napon, ha unjátok a hideget!

Nem kell délre repülni, ha a tél végén melegebb programokra vágyunk: most például öt olyan helyszínt gyűjtöttünk össze nektek, ahol anélkül lehettek (többnyire) kettesben, hogy vacognotok kellene.

Jacuzzi a város felett

A Rudas Gyógyfürdőt nemrég felújították, az egyik legmenőbb része pedig egyértelműen a jacuzzi, ami a tetőtérben kapott helyet, így gyönyörű panoráma nyílik a városra. Természetesen medencék is vannak a fürdőben, de mennyivel jobb a lemenő Napot nézni egy szál fürdőruhában úgy, hogy közben a forró gőznek köszönhetően mégsem fáztok?

Fotó: rudasfurdo.hu
Fotó: rudasfurdo.hu

Zeneterápia

Ha bulizni nincs is kedvetek, egy zenés est mindig jó választás: nincs lökdösődés és túl hangos zene, mégis emberek között lehettek, iszogathattok egy pohár finom pezsgőt, miközben teljesen elfeledkeztek attól, hogy mi vár titeket holnap a munkában vagy mit posztoltak az ismerősök a Facebookon.

Mozi? Irány az ágy!

Tudtad, hogy létezik olyan mozi, ahol az ágyból nézheted a filmet – és kivételesen nem a hálódról van szó? A Buda Bed Cinema a Kolosy tértől pár perc sétára található és jó hír: szerdánként csak 3333 forintba kerül egy ágy, amin ketten is elfértek.

Izzadjatok együtt!

Ez a legmelegebb program az öt közül: menjetek el egy bikram jóga órára, ami nemcsak az irodai munka miatt beállt hátatoknak tesz jót, de segít kikapcsolni is, ráadásul akár egy jót nevethettek a másikon, ahogy próbálja lehetetlen pózokba tekerni magát. Aztán ki tudja, lehet, hogy az egyszeri alkalomból bérlet lesz, mert annyira megkedvelitek.

Fotó: Europress / Getty
Fotó: Europress / Getty

Hass és alkoss!

Ha te is az a típus vagy, aki csak a karácsonyi ajándékcsomagolásnál használja a kezeit, viszont mindent megtenne azért, hogy valami maradandót alkosson, akkor van egy jó hírünk: a PaintCocktail rendezvényei arról szólnak, hogy egy csoport minden tagja egy instruktor segítségével közösen lefest egy-egy híres képet, amit aztán haza is vihet. Nemcsak a lakást díszíthetitek majd a repókkal, de tökéletes akkor, ha egyetlen alkalom miatt nem vennél otthonra egy egész temperakészletet, illetve vásznat és ecseteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik