Élet-Stílus

Lady Gaga vasárnapi show-ján tényleg BÁRMI megtörténhet

Lady Gaga viszi az idei Super Bowl félidei show-t, amit legalább annyira illik várni, mint az Oscar-gálát, elvégre az év sporteseménye Amerikában, több mint százmillióan ülnek ilyenkor a tévé elé. Minden évben egymásra licitálnak a fellépők, most pedig az a legnagyobb kérdés, hogy Gaga mennyire fog politizálni, mennyire lesz Trump-ellenes a műsora. Bár a csütörtöki sajtótájékoztatón nem árult el konkrét részleteket, annyi tuti, hogy nem fogja magát vissza vasárnap, valószínűleg reagál Donald Trump intézkedéseire.

Amilyen elvek mellett kiállok a félidei műsor alatt, azok mellett végig kiálltam a karrierem során. Az elfogadásban hiszek. Hiszek az egyenlőség szellemében. A szeretet, az együttérzés, és a jóérzés ennek az országnak a szellemisége. A fellépésem ezt a filozófiát követi majd.

Jó, egyértelműen nem mondta ki, hogy mondjuk kifejti a véleményét Trump felfüggesztett rendeletéről, de Lady Gaga aktívan kampányolt Hilary Clinton mellett, és a sajtótájékoztatón elhangoztattak alapján is komoly üzenetre számíthatunk a halftime show-n.

Az, hogy nagyszabású lesz Gaga 13 perce a félidőben, szinte borítékolható. Egyrészt sosem volt híres a visszafogottságáról, másrészt a 2016-os NFL-döntőn a himnusszal is óriási sikert aratott. Akkor piros flitterkosztümöt húzott, Amerika színeit viselte.

Fotó: Christopher Polk / Getty Images)
Fotó: Christopher Polk / Getty Images)

Most akkor jön Beyoncé vagy sem?

Két szóval is elintézhetjük a kérdést: nem tudjuk. Az viszont adhat némi támpontot, hogy az idei döntőt a New England Patriots játszik az Atlanta Falcons-szal Houstonban. És ki született Houstonban?

Beyoncé.

Lady Gaga az Instagramon kirakott egy teljesen ártalmatlannak tűnő képet, hogy mennyire tetszik neki a város, plusz egy méhecske emotikont is odarakott. Ebből a fanatikus rajongók rögtön összerakták, hogy Queen Bey, vagyis maga Beyoncé lesz Gaga mellett a vendégfellépő. Ez már önmagában elég a feltételezésekhez, de nagyon összecseng a Super Bowl Beyoncé világot megrengető bejelentésével. Elképzelhető, hogy egyáltalán nem véletlen, hogy pár nappal a döntő előtt jelentette be az ikerterhességét.

Az látszott, hogy Beyoncé nem Jay Z-vel döntötte el egy unalmas estén, hogy eljött a pillanat, hogy megosszák a nyilvánossággal a hírt. Előre kitalált, és felépített volt az egész, az énekesnő egy komplett fotósorozatot közölt a terhességéről, ami soha nem látott tömegeket mozgatott meg Instagramon, a fotó már átlépte a 9 millió lájkot. Nem lepődnénk meg, ha Beyoncé jelenne meg vasárnap Lady Gaga mellett, de valószínűleg tényleg csak az utolsó pillanatban tudunk meg mindent, Gaga szinte semmi információt nem árult el,

azt szeretné, ha meglepetés lenne.  

Lady Gagának nem lesz olyan nehéz dolga a Coldplay után

Nagy szó, és hatalmas felelősség, ha valakit felkérnek a félidei műsorra. A százmilliós nézőszám mellett, a fél világ követi a döntőt. Ne felejtsük el, mekkora sikere volt nálunk is Katy Perry Bal Cápájának 2014-ben, aki kissé összezavarodott a bonyolult koreográfiától.

Janet Jackson és Justin Timberlake kitörölhetetlen húzása is évekig volt téma. Kizárt, hogy bárki elfelejtené a pillanatot, mikor Timberlake egy óvatlan pillanatban lerántotta Jackson melltartóját. 2013-ban pedig a Destiny’s Child állt össze pár percre. Beyoncé pedig örökre átkozhatja a napot, amikor a tökéletességébe egy egész fotósorozat rondított bele.

Fotó: Chris Graythen / Gettyimages
Fotó: Chris Graythen / Gettyimages

Lényeg a lényeg, hogy tényleg a legnagyobbak kapják a félidei show-t. Tavaly a Coldplay-é volt a lehetőség, de beletört Chris Martin bicskája. Hiába volt mögötte Bruno Mars és Beyoncé, a legnagyobb jó indulattal sem nevezhetnénk erős évnek 2016-ot. Beyoncé a maga pár percével ellopta a show-t, és a hippis, virágos megoldás sem lett legendás.

Persze ez nem azt jelenti, hogy Lady Gaga biztos, hogy többet tesz le az asztalra, de ahogy eddig megismerhettük, lesz miről beszélnünk vasárnap. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik