Élet-Stílus

Az anyuka kinyitott egy kikölcsönzött DVD-t – és nem akart hinni a szemének

Egy kis bónusz a film mellé.

Egy amerikai anyuka rendkívül meglepődött, amikor kinyitotta a DVD-t, amit kivett a kölcsönzőből (biztos akad, aki már magán a DVD-kölcsönző létezésén meglepődik, pedig szerencsére van még ilyen hely a világon).

Szóval, felnyitotta a Mélytengeri pokol című film tokját, és (a lemez mellett)

öt darab húszdollárosra bukkant.

Meg az alábbi üzenetre:

Hello. A nevem Marcos. Minden hónapban kiveszek 100 dollárt, amit egyébként magamra költenék, és elajándékozom egy idegennek, Ebben a hónapban úgy döntöttem, hogy felváltom, és egy Redbox DVD-be teszem. Te vagy 2017-ben az első megajándékozott.”

Az üzenetet, a DVD-t és a bankjegyeket a szerencsés címzett lánya, Liz fotózta le; majd feltöltötte a Twitterre a következő szöveggel:

Az anyukám csak kikapcsolódásra vágyott, és hogy megnézzen egy mozifilmet, de, hála Istennek, ennél többet kapott. Marcos, bárki is vagy, áldjon meg téged az Isten.”

A bejegyzés alatt 100 ezer like jelzi, mennyire fontosak és szívmelengetőek az efféle gesztusok.

Időközben előkerült a rejtélyes Marcos is: unokahúga találta meg a Twitteren a bejegyzést, és továbbította neki. Kiderült, hogy Marcos Camposnak hívják, és nagyon örül, hogy sikerült feldobnia valakinek a napját.

Marcos jó fej. Te is légy olyan, mint Marcos (kivéve, ha mondjuk, majd kiderül, hogy az egész csak a DVD-téka promóakciója volt).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik