Élet-Stílus

Zabálják az internetezők az apa-lánya duó dalát

A négyéves Claire és apukája a Toy Story zenéjét adja elő – fenomenálisan.

Két és fél nap alatt 94 millió megtekintés: ez a mérlege a videónak, amely az egyik legnépszerűbb tartalom most az interneten. És mindenkit megnyugtathatunk: nem az ananász-alma-toll ember új dala a téma.

A főhős Dave Crosby és négyéves lánya, Claire, akik a Toy Story-ban megismert You’ve Got a Friend in Me című számot adják elő – de valami tökéletesen.

A 29 éves Dave az Autel Robotics kreatív igazgatója, gyerekkora óta zenél. Elképesztő kislánya, Claire kétévesen egyszerre kezdett el beszélni és énekelni, és szinte azonnal teljesen tisztán, hamis hangok nélkül dalolt – árulta el az anyuka, Ashley Crosby a PEOPLE-nek. Apa és lánya minden este énekelget, amikor Claire-t lefektetik; és minden héten szültetik egy új videó.

Merthogy a fentebb említett óriási megtekintési szám csak a Facebookra vonatkozik, az Amazing oldalra töltötték fel a szenzációs előadást, ám a duónak van saját YouTube-csatornája is, ott 4 milliót mutat a számláló.

Claire-től természetesen megkérdezték, hogy az énekesi pályára készül-e, de egyelőre nemleges választ adott: ápolónő vagy kutató lenne legszívesebben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik