Élet-Stílus

Bizarr lényeket kaptak lencsevégre egy amerikai nemzeti parkban – videó

Egy meglehetősen fura, hat fős társaságról készített videót egy élőben sugárzó kamera, amit az egyik látogató a mobiltelefonjával örökített meg. A bizarr videó az Egyesült Államokbeli, Wyomingban található Yellowstone Nemzeti Parkban készült. A felvételen az látszik, hogy a csoport tanakodik, sétálnak, mozognak, ám egyáltalán nem úgy, mint ahogy az emberek szoktak.

A fekete alakok sokkal magasabbak és lomhábbak, mint az emberek, ezért szinte teljesen kizárható, hogy a mobillal filmező látogató egy másik látogatócsoportot vett volna fel. Íme, a felvétel, amely alapján sokan rögtön Nagylábot kiáltottak:

A képsorok rendkívül zavarosak, mivel egy monitor képéről készült telefonos felvételről beszélünk, ám 4:18-tól nagyjából jól kivehető a társaság mozgása.

via GIPHY

Amerikában szinte havonta regisztrálnak olyan eseteket, amikor a szemtanúk magas, erdőben, hegyekben felbukkanó lényekről számolnak be. Sokan a Nagylábat egyébként összetévestik a Jetivel, ám míg az elsőnek sötétbarna bundája van, addig az utóbbinak hófehér.

Szerintetek mi látható a felvételen?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik