Élet-Stílus

Borzasztóan nézett ki a garázsajtó mögé szorult macska

A seriff-helyettes és a szomszédok jóvoltából Bella kiszabadult a fogságból.

Mike Scott seriff-helyettest olyan látvány fogadta egy Ascension megyei házhoz érve, amilyenhez még nem volt szerencséje eddigi pályafutása során – írja a Sun.

Azért hívták a helyszínre, hogy segítsen egy macska kimentésében, aki beszorult a garázsajtó és a fal közé. Ez persze rosszul hangzott, de Mike bizonyára nem volt felkészülve, hogy a látvány ennyire abszurd lesz:

Facebook/AscensionSheriff
Facebook/AscensionSheriff

A baleset úgy történt, hogy a tulajdonos sietve távozott otthonából, ezért nem vette észre, hogy Bella, a cica a garázsajtón alszik. A csukódó nyílászáró felemelte szerencsétlen állatot, és csak a csodának köszönhető, hogy Bella nem veszítette el azonnal mind a kilenc életét.

A szörnyű történést a szomszédok jelentették, és ők voltak, akik segítettek a rendőrnek a macska kiszabadításában. Ehhez az ajtó feletti szegélyt kellett kissé elmozdítani.

A hazaérkező gazdi nagyon megijedt, amikor meglátta a sok szomszédot és a seriff-helyettest, és akkor sem lett nyugodtabb, amikor megtudta, mi történt a macskájával, azonban Bella végül apróbb sérülésekkel megúszta az esetet.

facebook.com/AscensionSheriff
facebook.com/AscensionSheriff

 

Kiemelt fotó: Wikipedia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik