Élet-Stílus

Vízbe fúlt egy 4 éves fiú, miközben anyja pár méterre a mobiljába mélyedt

Az esetről készült videón látni, hogy a kínai kisgyerek perceken át küzdött az életéért, de anyukája ebből semmit sem vett észre.

Belefulladt egy wellnessközpont medencéjébe egy négyéves kisfiú a kínai Xianyang városában, miközben édesanyja alig két méterre tőle a mobiltelefonját nyomogatta – jelentette a South China Morning Post, a kínai sajtóban megjelent beszámolókra hivatkozva. A medencéket figyelő biztonsági kamerák felvételein látni lehet, hogy a Haohao nevű fiú három percen át küzdött kétségbeesetten az életéért, mielőtt végleg elmerült volna a meleg vizes medencében – írta a lap. A videót a Post nem tette közzé.

A kisfiú, hatéves nővérével együtt eleinte a sekély vizű gyerekmedencében fürdött, de a beszámoló szerint a felvételeken látni lehet, hogy a kisfiú átmászik az 1,3 méter mély medencébe – miközben anyja neki háttal a telefonjába mélyedt. A fiú a medence közepe felé sétált, majd egyszer csak a víz alá süllyedt. Ezután a karjaival csapkodva próbálta magát a vízfelszín felett tartani, majd eltűnt.

Az anyuka a helyi sajtónak elmondta: csak pár percre vette le a szemét a gyerekről, és amikor keresni kezdte, már sehol nem találta. A gyerek testét nagyjából egy órával később találták meg a medence alján. A rendőrség az eset után elrendelte a spa bezárását a nyomozás idejére. Az esetről szóló hírekben arról nem tettek említést, hogy az anyuka ellen eljárást indítanak-e a kicsi halála miatt.

Frissítés

Közben a LiveLeak oldalán megtaláltuk az esetről készült videófelvételt. Azon látni, hogy a medencében majdnem tíz másik ember is volt, akik közül úgy tűnik senki sem vett észre a fulladozó gyermeket. (Arra nem merünk gondolni, hogy látták, hogy mi történik, csak nem segítettek neki.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!