Élet-Stílus

Belehalt az erekciójába a szexdrogot túladagoló férfi

A házas nigériai férfi új szeretőjét akarta lenyűgözni, amikor egy szállodai szobában utolérte a végzet.

„A folyamatos merevség okozta stressz” okozta egy harmincas éveiben járó nigériai férfi halálát, akinek holttestére egy szállodai szobában találtak rá a nigériai Delta államban – jelentette a helyi sajtó. A Punch című lap információi szerint a csak Samson néven azonosított férfi egy szexuális teljesítményfokozó szert vett, hogy lenyűgözze új barátnőjét, és végül az okozta a halálát. Az újság úgy tudja, amikor rátaláltak, pénisze még mindig merev volt.

A háromgyerekes, házas férfi a halálos hancúrozás előtt egy söröző megnyitóján vett részt, ahol a Punch információi szerint nagyon berúgott, és azzal dicsekedett barátainak, teljesítményfokozót fog használni, hogy lenyűgözze barátnőjét, akinek már három hónapja udvarolt. A lapnak a férfi egyik barátja elmondta: a pár hosszú ideig szeretkezett, de Samson „nem tudott elélvezni, és a folyamatos merevedés okozta stressz” okozta halálát.

Miután meghalt, a férfi szeretője elmenekült a helyszínről, míg Samson holttestét Warri város egyik kórházának hullaházába szállították. A Punchnak egy magas rangú rendőrtiszt megerősítette a történteket, közölve, hogy a férfi családja nem akart feljelentést tenni az ügy miatt a helyi rendőrségen.

A nigériai lap az esettel kapcsolatban megkereste a rendőrség sajtóosztályát, de a megkérdezett szóvivő nem tudott semmit az esetről. A cikk elején látható képet a Daily Post című nigériai lap tette közzé, az esetről szóló híre mellé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik