Élet-Stílus

A legjobb barátok: a néma kisfiú és a siket kutya

24.hu
24.hu

2017. 01. 06. 14:59

A hatéves amerikai gyerek anyja szerint az isten is egymásnak teremtette őket.

Amikor a floridai Cocoában élő Brandi Guillet karácsony előtt hazavitte családjához Ellie-t, a hároméves boxert, azonnal tudta, fia megtalálta benne legjobb barátját. „Az isten is egymásnak teremtette őket” – jelentette ki Guilett a CBS Newsnak. A nő hatéves fia ugyanis néma, és csak jelbeszéddel tud kommunikálni. Ellie pedig siket. És már az első találkozás után elválaszthatatlanok lettek.

Connor mindössze négyhetes volt, amikor Guilett örökbe fogadta az ópiátfüggőként született gyermeket, akiről később kiderült, hogy DiGeorge-szindrómája van, sérült az agya és az idegrendszere, és autista. A kisfiú nem tud beszélni, és a jelbeszédet is nehezen tudja használni mozgáskoordinációs problémái miatt.

Guilett-t egy héttel karácsony előtt hívta fel egy floridai boxermentő alapítvány munkatársa azzal, hogy van egy siket, csak jelbeszédre reagáló boxerük, akit örökbe lehet fogadni. A nő és Connor már másnap magához vette az ebet, eleinte csak, mint ideiglenes befogadó, hogy megnézze, hogyan jönnek ki fiával. De már az első találkozás után nyilvánvalóvá vált, hogy Ellie élete végéig maradni fog a családban.

„Több mint gyengéd volt vele. A boxerek híresek arról, hogy nagyszerűek a gyerekekkel, de Ellie-ben van valami különleges” – mondta el az anyuka a CBS-nek. Miután pedig hazavitték, elválaszthatatlanok lettek: kötélhúzást játszanak, együtt csúszdáznak a kertben, és összebújnak a kanapén. Connor végre talált magának egy igaz barátot.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.