Élet-Stílus

A pillanat, amikor a tengerbe gurul egy kompról a turisták autója

Tehetetlenül nézték, ahogy a jármű szép lassan legurul a kompról, majd eltűnik a vízben. De legalább egyikük jól videóra vette a jelenetet.

Rosszul indult egy csoport fiatal turista szilveszteri bulija, miután kénytelenek voltak végignézni, ahogy autójuk legurul egy kompról, majd elnyeli a tenger az ausztráliai Fraser-sziget közelében – jelentette a helyi sajtó. A hátizsákos turisták egyike mobiltelefonjával örökítette meg a pillanatot, amikor a terepjáró hátrafele legurul a komp tatjáról, és a felvételt meg is osztotta Facebook-oldalán. 

Chlöe Swift az ausztrál ABC televíziónak elmondta: a társaság több tagjának is a kocsiban maradt a hátizsákja, és több telefon, bankkártya és útlevél is eltűnt az autóval együtt. Swift elmondása szerint „a srácok elég jól fogadták” a történést, de a lányok közül sokan sírtak” a süllyedő autót látva. „Igazán szomorúan és ijesztően kezdődött” a Fraser-szigeti utazás – tette hozzá a Sydneyben élő nő.

Az autó nagyjából fél perc alatt süllyedt el – mondta el a komp egyik utasa az ABC-nek. Katrina Lawrence elmondása szerint „egy fiatal megpróbálta a gallytörő rácsnál fogva megpróbálta visszatartani, de nem járt szerencsével”. Swift elmondása szerint búvárok keresték az autót, hogy kiemeljék, de hétfőig még nem találták meg.

A kopot üzemelő társaság szóvivője csak annyit közölt az esettel kapcsolatban, hogy vizsgálják, hogyan történhetett meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik