Élet-Stílus

35 milliós nézettségnél a bácsi kiesett protkóját bemutató videó

Ennyire unatkoznak az internetezők.

Hogy manapság mivel lehet híres az ember, arra remek példa a ma korábban bemutatott eset a kínai sofőrről, aki kung fu-mozdulattal terítette le a kirablóját.

Lehet szomorkodni azon, hogy bezzeg régen még teljesítmény kellett ahhoz, hogy valaki ismert legyen, de a valóvilágok és bigbrotherek elindulása óta – valljuk be – sok értelme nincs a nyavalygásnak.

Talán megfelelően előkészítettük a talajt, ahhoz, hogy elővezessük Don Briggs történetét, akinek alább látható protkókiesős videóját – amint azt a címben is említettük – 35 milliószor nézték meg. Eddig.

Az ohiói Hamiltonban élő úriember a Speak Out nevű társasjátékot játszotta a családdal, amelynek az a lényege, hogy úgy kell felolvasni egy mondatot vagy egy kifejezést, hogy egy széles műanyag cső van az ember szájában.

Don ráadásul fordítva tette be a szájpecket, és innentől már egyenes út vezetett ahhoz, ami történt.

Briggs unokája, Amy Metcalf Taylor – akinek Facebook-oldalára kikerült az itt látható jelenet – a KTRK helyi tévécsatorna kérdésére elmondta, hogy nagyapja már a 100 megtekintésen is meglepődött: furcsállta, hogy akad száz olyan ember, aki kíváncsi műfogsorának távozására.

(Egyébként protkó-kategóriában szerintünk ez a videó sokkal menőbb.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik