Élet-Stílus

Végre itt a teszt, ami eldönti, hogy IGAZI MAGYAR vagy-e

Dévai László
Dévai László

újságíró. 2016. 12. 27. 12:53

Mi, magyarok egy ideje már csak bolyongunk a hazaszeretet erdejében. Nem tudjuk, hogy mi tartson össze minket, mint nemzetet a leginkább.

  • A turul-táltos mesevilág?
  • A kizsákmányoló háttérhatalmak elleni elkeseredett, ámde hősies küzdelem?
  • A bevándorlás megállítása?
  • A magyar fociválogatott?
  • Hosszú Katinka?
  • A Túró Rudi?
  • Rogán Cecília?

Az összes opció jónak tűnik, hiszen ha belegondolunk, valamilyen szempontból minden felsorolt pontnak van nemzetösszekovácsoló ereje. Van azonban egy olyan dolog, ami politikai és ideológiai hovatartozástól függetlenül, olajban aranybarnára sült, ropogós hidat képez a magyar nemzet minden egyes tagja között, Hegyeshalomól Záhonyig, Londontól, Budapestig. Ez pedig nem más, mint a rántotthús.

Rántott csirke!

Kevesen tudják, hogy a magyar és az amerikai néplélek az Orbán-Trump heteroszerelem előtt is összeforrt már, méghozzá nem is akárhogyan. A tengerentúlon ugyanis legalább akkora, ha nem nagyobb panírőrület van, mint Magyarországon. Az USA-ban szinte mindent képesek kirántani, nem menekül az olaj elől a szalonna, a vaj, de még a kóla sem.

Ennek az összefonódásnak köszönhetően a BuzzFeed véletlen, a tudtán kívül elkészítette azt a tesztet, amely szinte tökéletes pontossággal megállapítja, hogy IGAZI MAGYAR vagy-e. Nincs más dolgod, mint eldönteni, megennéd-e a képeken szereplő rántott ételeket, italokat. Az eredmény értelemszerű, minél több panírozott dolgot ennél meg, annál magasabb pontszámot érsz el a magyarságteszten!

A tesztet itt lehet kötölteni!

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.