Élet-Stílus

4 éve tette le a drogot, elképesztő átalakuláson ment át a fiatal lány – FOTÓ

Dejah Hall kicsivel több mint 4 éve döntött úgy, hogy leteszi a drogokat és elkezd a saját életére koncentrálni. A fiatal lány története úgy kezdődött, hogy egy barátnőjével bulizva bevett egy tablettát. Dejah, miután jól érezte magát aznap éjjel, úgy döntött, hogy kipróbál mást is

így indult el a leejtőn.

Hall egy idő után azon kapta magát, hogy szinte minden éjjel partizik és egyre meredekebb dolgokat csinál. A legjobban a metamfetamin kristályra kattant rá, saját bevallása szerint ez a szer tette a legjobban tönkre a külsejét. 2012. december. 16-án készült a következő kép, amely után a lány úgy döntött, hogy elkezdi újra a saját kezébe venni az életét.

4 éve tette le a drogot, elképesztő átalakuláson ment át a fiatal lány – FOTÓ 1
Dejah Hall.

A 26 éves lány a saját Facebookján tette közzé az elképesztő előtte-utána fotóját, ezzel ünnepelve a 4 éves tisztaságát. Dejah Hall ma már egy 18 hónapos kislány anyukája, aki mindennél fontosabb a számára. A lány az évfordulós posztjában leírta, hogy istennek hála, hogy végig tudta csinálni az elvonót. És hogy néz ki ma az egyikori drogfüggő lány? Elképesztően!

Metro.co.uk
Metro.co.uk
Dejah Hall. Kép: metro.co.uk
Dejah Hall. Kép: metro.co.uk

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik