Élet-Stílus

Itt az AC/DC-sláger szomszédalázó verziója – videó

Thunderstruck – programozott izzósorokra.

A napokban bemutattuk a szivárványszínű díszkivilágítást, amellyel egy Washington-állambeli család megviccelte a homofób szomszédokat. Most ismét fényjáték a téma, de itt az ötletgazdának nem a környék idegesítése, hanem lenyűgözése a célja (persze lehet, hogy valakit idegesít is, ezt azért ne zárjuk ki).

Az alább látható zenés fényorgiát az ausztráliai Sheppartonban élő Greg Jaeschke és barátnője alkotta meg, 280 izzósorból; ez a szám tavaly még CSAK 200 volt. Merthogy már 2015-ben és 2014-ben is lenyűgözte a szomszédokat (és a videókkal még néhány százezer embert) a kompozíciókkal.

Idén Jaeschke ráadásuk azt ígéri, hogy minden nap újabb zenére újabb fényjátékot alkot. Ne is vegyük el a helyet betűkkel a videók elől, következzék az AC/DC Thunderstruck című slágerének karácsonyi feldolgozása – a felvételt már 4,2 milliószor látták, most te következel:

Szintén idei remekmű a Hocus Pocus Here’s Johnny c. dalára írt fényjáték:

És nézzünk / hallgassunk meg egy tavalyi alkotást is. Darude – Sandstorm.

Akinek kevés volt Jaeschke show-ja, nézze meg a San Antoniói Matt és Melissa Johnson tavalyi dupstep-kompozícióját és/vagy egy 2013-as remekművet az Ylvis rókás dalára.

Akik még mindig itt vannak velünk, azoknak következzék egy 2014-es csoda: a Yucaipa (Kalifornia) városában élő Jeff Maxey az egész utcát fényárba borította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik