Élet-Stílus

Ha nem csak pár másodpercig néznél pornót…

Csodálatos – munkahelyen is nézhető – pillanatok a felnőttfilmekből.

A Reddit egyik aloldalán gyűjtik az olyan gifeket, amelyek pornófilm-jeleneteket mutatnak be, de nem klasszikus, 18 pluszos képsorokat: ezek inkább a lényegesebb jelenetekhez vezető, de erotikát minimálisan tartalmazó cselekmények, amelyekben döbbenetes történéseket és elképesztő színészi teljesítményt láthatunk. Illetve láthatnánk, ha bárki végignézné ezeket a remek egész estés filmeket, és nem csak bizonyos jelenetekre koncentrálna!

Ha nem csak pár másodpercig néznél pornót, láthatnál olyan jelenetet, amelyben egy hölgy felszólít egy urat, hogy azonnal vigye el az ember nagyságú F-betűt a gyepről (valójában itt egy szóviccet adnak elő csodálatosan)

 

…vagy amelyikben egy Elvis-imitátort fejbe lőnek egy nyílpuskával:

 

Fogadjunk, hogy nyesőolló-táncot sem láttál még!

 

A felnőttfilmek bővelkednek a teljesen hétköznapi szituációkban, amelyek bármelyik családban bármikor előfordulhatnak. Mint például ez: egy férfi, akinek fésű lóg a fején, babot eszik és dohányzik, miközben szakadt szalmakalapú barátja szomorúan nézi

 

Az ilyen alkotásokra jellemző a kimagasló színészi játék. Ez a férfi például mesterien játssza el, hogy nagyon meglepődik valamin:

 

Ő pedig megrázó hírt kapott:

 

Ilyen egy tökéletesen kivitelezett munkahelyi baleset:

 

Ez a hölgy talán sok mindenben tehetséges, de pizzakészítés mesterségét még nem űzi mesterfokon:

 

Végül egy vidám családi pillanat: nagypapát kocsikázni viszi a család:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik