Élet-Stílus

Kedves emberiség, végre kiderült, hogy mekkora a tökéletes pénisz

A férfiak valószínűleg többet aggódnak azon, hogy mekkora a tökéletes péniszméret, mint a nők.

Sokan úgy gondolják, hogy a méret teljesen mindegy, nem számít, hogy kinek mekkora van, inkább a figyelmesség és a törődés a fontos, de akadnak persze olyanok is, akik kerek-perec megmondják, hogy ők azt szeretik, ha minél nagyobb és vastagabb. Mivel nagyon sokakat érdekel a téma, rengeteg kutatás, felmérés, statisztika készült már, amelyek mind arra próbálnak meg választ adni, hogy mekkora a tökéletes pénisz.

Erre a kicsit sem egyszerű kérdésre adhat most választ Dr. Nicole Prause és az ő kék műpéniszei.

Kép: Broadly
Kép: Broadly

A UCLA egyetem és a University of New Mexico közös kutatásából, amelyet Dr. Prause vezetett, kiderült, hogy a tökéletes péniszméret, kortól és családi állapottól függetlenül nagyjából belőhető két irányszám közé. A felmérésben résztvevő nők az elképzelt “álomférfinek”, aki kedves, intelligens, vicces és jó munkája van, 6,3 inches azaz átszámítva

16 cm-es péniszt választottak.

A kutatás szerint az egyéjszakások és az alkalmi kapcsolatra vágyók is nagyjából ezt a méretet részesítették előnyben. A teszt során a jelentkezőknek kék, 3D-s nyomtatóval készített műpéniszek közül kellett válogatniuk úgy, hogy nem tudták, melyik pénisz pontosan milyen méretet takar.

Broadly

Ajánlott videó

Olvasói sztorik