Élet-Stílus

Ittak és szex partit rendeztek egy általános iskolában a felnőttek – VIDEÓ

A nem mindennapi eset Oroszországban, egészen pontosan a Vladimir Oblast régióban található Vladimir városában történt, ahol egy csapat fiatal felnőtt úgy döntöt, hogy a helyi általános iskola medencés részlegében engednék ki a fáradt gőzt. A bulizók vittek magukkal alkoholt és zenét is, látszólag nem tartottak attól, hogy lebuknak majd az intézmény vezetése előtt, akik eredetileg engedélyezték a medence használatát, ám saját bevallásuk szerint az alkoholról és a buliról fogalmuk sem volt

Ittak és szex partit rendeztek egy általános iskolában a felnőttek – VIDEÓ 1
Kép: Mirror.co.uk

A társaság annyira nem félt a következményektől, hogy a buli után fel is töltöttek az internetre egy vágott felvételt, amelyen az látszik, ahogy a társaság a medencében iszik, miközben a nők erotikus mozdulatokkkal szórakoztatják magukat és a többieket. Pechükre a videót meglátták a helyi közösség tagjai is, akik hamar felismerték az iskola medencéjét.

Az üggyel kapcsolatban még a rendőrség is nyomozást indított, akik garázdaság megalapozott gyanúja miatt kezdtek el a videóval foglalkozni. Az iskola vezetése elmondta, hogy eddig többször kiadták már a medencét nem iskolásoknak is, de ilyen még soha nem fordult elő.

A vladimiri szülők azon akadtak ki a legjobban, hogy a gyerekeik ott tanulnak úszni, ahol mások alkoholt és még ki tudja, milyen testnedveket folyattak előző éjszaka. Íme, a buliról készült vágott hangulatvideó:

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik