Élet-Stílus

Lakótársa fogkeféjével mosta meg a kukiját – videó buktatta le

Nem akarod megnézni ezt a felvételt!

Amikor hétfőn közöltük a hírt a nőről, akiről a határőrök azt mondták, hogy nem létező államban él, akkor azt gondoltuk, hogy a Föld legelszigeteltebb országából ennél hülyébb hír már nem érkezhet.

Érkezett.

A 28 éves új-zélandi Sara és barátja új lakásba költözött, egy házat vettek ki egy vadidegen párral, akikkel az interneten ismerkedtek meg egy albérletkereső-megosztó oldalon.

Sokáig minden szupi-szuper volt, azonban Sarának egy idő után gyanús lett, hogy a holmijai között matat valaki. Idegen hajszálat talált a fehérneműket tároló fiókban, néhány cucca máshol volt, mint ahová letette – és hasonlók.

Kérdőre vonták az új lakótársakat, de azok tagadták, hogy bementek volna a lakrészükbe. Mivel azonban a gyanú megmaradt, Saráék új trükköt vetettek be: az ajtóba tettek egy cipőt, és figyelték, hogy elmozdul-e. A jelzőcipő mindig más pozícióban volt, így vettek egy webkamerát, és felszerelték egy eldugott sarokba.

Aztán megnézték a felvételeket. Kiborító látványban volt részük.

A videón láthatták, hogy a furcsa pár nőtagja bejárkál, és használja a cuccaikat. De ennél borzasztóbb volt végignézni, amit az idegen férfi művelt:

Igen, jól látod. Letolta a nadrágját, megfogta Sara fogkeféjét, és nem rendeltetésszerűen használta, mondhatni, szokatlan felületet tisztított vele.

Saráék lebuktatták a bizarr párost, megmutatták nekik a bizonyító erejű felvételt, és feljelentéssel fenyegetőztek.

A kefekefélő férfi bevallotta, hogy vonzódik a fogkefékhez,

másnap vásárolt áldozatának új fogápolási eszközöket, és baránőjével együtt elköltözött.

daily mail

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik