Élet-Stílus

Hiába tagadná ki a családja, brutális ajánlatot kapott a lány, aki pénzért árulja a szüzességét

Nemrég mi is megírtuk, hogy a családja kitagadná azt a fiatal lányt, aki úgy próbált javítani a szülei életkörülményein, hogy eszméletlen sok pénzért kezdte el árulni a szüzességét. Aleexandra Khefren először 850 ezer fontért, azaz mintegy 327 millió forintért adta volna magát, ám most egy német escortlányok közvetítő ház szerint befutott egy rekordösszegű ajánlat, ami

1,7 millió fontról

Ami az eredetileg kért összeg több mint négyszerese. Azt lehetett hinni, hogy miután a fiatal lány szülei kijelentették, hogy kitagadják Aleexandrát, ha megvalósítja a tervét, a lány majd eláll az ötlettől. A mostani “nagylelkű” ajánlat azonban mindent átírhat.

Aleexandra Khefren
Aleexandra Khefren

A német közvetítőcég csak annyit árult el, hogy egy milliomos tett ajánlatot a lányért, akit egy általa kiválaszott luxushotelben fog meglátogatni a fiatal.

Aleexandrának már korábban, 15 éves korában is eszébe jutott, hogy eladja a szüzességét, akkor az ötletet egy filmből szedte, amiben fiatal lányok adták el magukat rengeteg pénzért. Khefren elmondta, hogy nem csinálna ebből érzelmi dolgot, csak inna előtte egy pohár bort és túlesne rajta.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik