Élet-Stílus

Már nem törölhetik Allahba a lábukat

Eltüntették az online kínálatból az iszlámokat sértő árucikket.

Az Amazon oldaláról eltűnt egy termék. Illetve több, hasonló termék. Igazából már június óta gyülekeztek a kommentek az olyan fantázianevű tárgyaknál, mint például az Allah iszlám szimbólumok lábtörlő és kutyafekhely.

Igen, jól érted. A lábtörlőre arabul rá volt írva Isten megnevezése, és a kedves vásárlók megvehették, és beletörölhették a lábukat Allahba.

Mariam Khan
Mariam Khan

Hiába írták a felháborodott vevők, hogy meglehetősen gyalázatos, tiszteletlen és szégyenteljes, hogy egy ilyen termék kapható online, az Amazon illetékesei ügyet sem vetettek rájuk és a kis kommentjeikre.

Egészen mostanáig: a napokban a birminghami városi tanács egyik képviselője, Mariam Khan a Twitteren írt egy, az Amazonnak címzett bejegyzést, amelyben tudatta, hogy ezek a lábtörlők rendkívül sértőek a muszlimokra nézve, és arra kérte az online kereskedelem legismertebb cégét, hogy ne szerepeltesse a kínálatában a termékeket.

A bejegyzésnek lett eredménye,

ami már a Facebookról derült ki, ahol Khan azt írta, telefonon beszélt az Amazon képviselőjével, aki rendkívül sajnálja a történteket, és természetesen nem akartak megbántani senkit, és megígérte, hogy el fogják távolítani az oldalról a sértő termékeket.

És azóta ez a kép fogadja azokat, akik rákeresnek az allahos lábtörlőre:

Amazon
Amazon

Aki mindenképp sértegetni akar egy csoportot egy lakásdísszel, annak ajánljuk a FUCK YOU ISIS feliratú lábtörlőt.

Amazon
Amazon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik