Élet-Stílus

Tessék, egy kis nyári meleg, és hozzá egy vombatbébi

24.hu
24.hu

2016. 11. 29. 11:47

Alighanem nehéz feladat lenne Kicsi George-nál alkalmasabbat találni a munkájára. Ő a közönséges vombatok nagykövete az Ausztráliai Hüllőparkban. De, hogy kerül egy cuki emlős a hüllők közé?

Sajnos úgy, hogy Kicsi George elárvult. Egy autós találta meg a magányos kölyköt az út szélén, és mivel a hüllőpark volt a legközelebbi állatos hely, amit ismert, oda vitte be, hátha befogadnák. Jól számított.

Azóta Tim Faulkner gondozza Kicsi George-ot. Ahogy a természetben a vombatkölykök folyton az anyjuk mellett vannak, úgy követi Kicsi George mindenhová Timet. A kis szőrmók hamarosan megismerkedik majd a park látogatóival is, hogy népszerűsítse faját az emberek között. Aztán, ha elég nagy és erős lesz, visszamegy majd a természetbe.

(Australia.com)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.