Élet-Stílus

A hasára csúsztak megnagyobbított mellei

Az elrontott műtét nem csak esztétikailag volt problémás, hanem a felhasznált anyag miatt még az egészségére is veszélyes volt.

Kínos orvosi hiba miatt kellett kórházba mennie egy középkorú nőnek Kínában, egy félresikerült mellnagyobbítás miatt. A mellnövelésre használt anyag ugyanis egy idő után már nem a mellei méretét növelte, hanem lecsúszott a hasára – jelentette a kínai sajtó.

Pár évvel azután, hogy mellnagyobbító műtéten esett át, a helyi sajtóban csak Wang néven említett nő azt vette észre, hogy mellei kezdenek egyre kisebbek lenni, miközben hasa egyre nagyobb és nagyobb lett. Az orvosok megállapították, hogy mellei megnövelésére a testében belefecskendezett anyag vándorolt le a hasára.

stomach_breasts
Hasára csúsztak megnagyobbított mellei

A nő melleit a helyi lapokban megjelent beszámolók szerint egy „Amazingel” nevű anyaggal növelték meg a plasztikai műtétjét elvégző orvosok. Ezt a feltöltőanyagot a Shanghaiist cikke szerint tíz éve betiltották Kínában. Egyrészt azért, mert el szokott vándorolni a testben, és a mellekből a hasra és karokba jut el. Másrészt rákkeltő.

A nőt most megvizsgáló orvosok eltávolították az Amazingelt a nő gyomrából. Azt esetről szóló hírekben arról nem tettek említést, hogy a nő egészsége megsínylette volna a beavatkozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik