Élet-Stílus

43 éve nem látta a lányát, százezrek segítenek a keresésben

Az anyuka a Facebook erejében bízik.

Rowena Fuller hamarosan betölti a hatvanat. A Walesben született, ma Franciaországban élő nőnek vannak imádott saját és örökbefogadott / más házasságból származó gyermekei, de mégis múlhatatlan fájdalmat okoz neki, ami első gyerekével történt 43 évvel ezelőtt.

Rowena Fuller. Fotó: Facebook
Rowena Fuller. Fotó: Facebook

1973 decemberében Rowena még csak 16 éves volt; született egy babája, akit Nicola-nak nevezett el. Szülei – elsősorban anyja – azonban hallani sem akartak arról, hogy megtartsa, úgyhogy kerestek a gyereknek egy örökbefogadó családot.

Tíz napig lehetett a kicsivel, aztán egy idegen nő megjelent; Rowena nem akarta elengedni a babát,

de az anyja szinte kitépte a kezéből, és odaadta az ismeretlen asszonynak.

Rowena Fuller azóta sem látta a lányát, és amikor megpróbálta volna felkutatni, anyja megtiltotta neki. A mama meghalt, Rowena pedig úgy döntött, megpróbálja a közösségi oldalak erejét kihasználva elérni biológiai gyermekét.

Egyetlen fotót talált Nicole-ról, a kislány egyéves születésnapján küldték el nevelőszülei a képet. Ezt töltötte fel a Facebookra, és a posztba beleírta: utolsó kísérletet tesz lánya megtalálására.

Sokáig kerestelek, de sikertelenül, ezért most könyörögve kérem a barátaimat, az ő barátaikat, és azok barátait, hogy osszák meg ezt a bejegyzést.”

Rowena nem tudja, melyik országban élhet Nicola (vagy ahogy most hívják), de bízik benne, hogy az ő 60. és lánya 43. születésnapján végre találkozhatnak.

A bejegyzés a világ számos pontjára eljutott, jelen pillanatban 536 ezernél jár a megosztások száma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik