Élet-Stílus

Szüzességét árulja egy lány, hogy kifizesse rákos bátyja kezelési költségeit

24.hu
24.hu

2016. 11. 25. 07:36

Kétségbeesett lépésre szánta rá magát egy 19 éves kínai lány, hogy megmentse testvére életét.

Internetes adománygyűjtés indult egy 19 éves kínai lány megsegítésére, aki azzal került be a kínai és a nemzetközi sajtóba, hogy szüzességét kezdte el árulni, hogy pénzt szerezzen leukémiás bátyja orvosi kezelésére – jelentette a Shanghaiist. A gyűjtést egy Kínában élő angol nő indította el, miután olvasta a lányról szóló híreket, és megsajnálta a testvérpárt.

A lány az előző héten vált ismertté, miután megjelent Hangzhou város metrójában egy táblával, amin közölte: 200 ezer jüanért, azaz nagyjából 8,5 millió forintért árulja szüzességét, hogy pénzt gyűjtsön 23 éves bátyja kezelésére. A csak Xu vezetéknéven említett nő még azt is leírta, hogy orvosi papírja van arról, hogy tényleg szűz.

selling_virginity2
A metróban árulta szüzességét – Fotó: Weibo

A fiatal nőnek nem csak az utasok figyelmét sikerült felkeltenie akciójával, hanem a rendőrökét is, akik bevitték egy rendőrőrse, hogy kikérdezzék. A nő a rendőröknek elmondta, hogy nemrét érkezett a nagyvárosba, ahol testvérét kezelik, hogy megpróbáljon pénzt szerezni az orvosi számlákra.

A rendőrök elmagyarázták neki, hogy bármennyire is jó szándék vezérelte, amit tett az nem volt helyes. A lány elmondta, hogy már nem látott más utat, amivel segíthetne bátyjának, ezért szánta rá magát erre a kétségbeesett lépésre.

selling_virginity4
A szüzességét áruló lányt rendőrök vitték be.

A lányra és történetére nem csak a rendőrök, hanem a kínai sajtó is felfigyelt, és újságíróknak sikerült is megtalálniuk testvérét. A beszámolók szerint a férfi nagyon gyengének tűnt, testét fekete foltok borították, és az orvosok megerősítették, hogy a teste kezd tönkremenni: körmei leesnek, már nem tud könnyezni és több más betegség is megtámadta.

A férfi elmondta: biztosítása nem fedezi már a kezelési költségeit, és neki már nincsen pénze arra, hogy kifizesse a szükséges gyógyszereket. Egyben közölte, nagyon rosszul érzi magát amiatt, hogy ilyen nagy terhet jelent családja számára, és azt szeretné, ha testvére haza tudna menni, folytatni tanulmányait.

selling_virginity3
A 23 éves rákbeteg férfi a kórházban

Miután a testvérpár története elterjedt, a férfi kapott egy kis segítséget jószívű emberektől, és állapota valamennyire javult, miután meg tudta venni a szükséges gyógyszereket. Ugyanakkor orvosok közölték, hogy még sok van hátra a gyógyulásáig, és ha nem kap pénzügyi segítséget, biztosan meg fog halni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Újabb furcsaság a TV2-n A Piramisban

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.