Élet-Stílus

3,5 milliárdos resortot adtak át Bükfürdőn

Novemberben Magyarország idei legnagyobb szállodai beruházása keretében megnyílt Bükfürdőn a Caramell Premium Resort. Európai uniós forrásokat felhasználva, állami segítséggel 3,5 milliárd forintos beruházás eredményeképpen született meg megaberuházás, amely mintegy három és fél hektáron várja jövendőbeli vendégeit.

Fotó: Caramell Premium Resort
Fotó: Caramell Premium Resort

A resort Magyarország első holisztikus szállodájának, a Hotel Caramellnek bővítése révén jött létre, és az idei év egyik legnagyobb turisztikai beruházásaként ****superior besorolásra pályázva garantálja a magas minőséget. A megújult szálloda akár 100.000 vendégéjszakát is hozhat évente a nyugat-dunántúli régió turizmusa számára.

A szálloda 142 szobával, 2000 m2-es szabadtéri- és beltéri wellness világgal (egyedülálló módon két elkülönülő wellness- és szaunarészleggel), 100-féle szépészeti- és gyógykezeléssel, valamint ayurvedikus Egészségközponttal várja vendégeit. Standard kétágyas szobái 28-33 m2 alapterülettel a nyugat-magyarországi régió legtágasabb szállodai szobái. A Resort az egyetlen olyan wellness szálloda Magyarországon, amely saját kristályszerkezetű kalandparkkal, mászó- és kötélpályával rendelkezik. A turisztikai látványosságnak is számító, harminc méter magas Kristály Torony az aktív turizmus kedvelőinek egyik meghatározó élményeleme.

Fotó: Caramell Premium Resort
Fotó: Caramell Premium Resort

Dr. Németh Sándor, Bük polgármestere kiemelte: Bük vonzerejét a nemzetközi szinten ismert és elismert gyógyvizén kívül mára már számos turisztikai attrakció biztosítja, húsz település tartozik a növekvő népességű város vonzáskörzetébe. Bük kilenc szállodájában évente több, mint 800.000 vendégéjszakát regisztrálnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik