Élet-Stílus

Mindenki rosszra gondol, mikor meglátják, hogyan kell használni Cristiano Ronaldo ránctalanítóját

Az idő előrehaladtával bizony mindenki elkezd ráncosodni. Ilyenkor két dolgot tud csinálni az illető: vagy ügyet sem vet rá, vagy elkezd pánikolva megoldásokat keresni, hogy hogyan nyerhetné vissza a régi kinézetét. A szépségipar nagy része ma már gyakorlatilag arról szól, hogy az idősödő emberek megpróbálnak kevésbé idősödőknek tűnni.

A kívánt kinézet elérésének érdekében egyre többen hajlamosak kés alá feküdni, de sokan nem riadnak vissza más bizarr módszerektől sem, a botoxos kezelésekről pedig már szót se ejtsünk. Valami egész üdítő azonban néha olyan módszerekre találni, amelyek nem vegyianyagokkal próbálják meg elérni a fiatalodást, hanem edzéssel.

Valami hasonló eszköz a Facial Fitness Pao is, amely egyszerű elven működve próbálja megerősíteni az arcban lévő izmokat, hogy azok tovább maradjanak feszesek. Az eszköz még akár sikeres is lehetne, azonban mikor meglátják az emberek, rögtön mindenkinek egy fura szexjáték jut az eszébe.

A Facial Fitness Paót ugyanis szájba kell venni és ütemesen kell bólogatni vele.

Íme, a videó, döntsd el, hogy igaza van-e a hangosan kuncogóknak.

Aki pedig azt hinné, hogy csak a hölgyek használják és csak nekik áll hülyén a Paó, az most figyeljen, itt az eszköz egyik legnagyobb reklámarca:

Mindenki rosszra gondol, mikor meglátják, hogyan kell használni Cristiano Ronaldo ránctalanítóját 1
Ronaldo és a Facial Fitness Pao

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik