Élet-Stílus

Szülei szexeléséről mesélt a szomszédoknak a hétéves kisfiú

Fekvőtámaszokat nyomtak.

Egy anyuka tanácsot kért társaitól a szülőknek szóló Mumsnet weboldalon egy kényes (mások szerint vicces) ügyben: az éjszaka férjével szeretkezett, amikor hétéves kisfiuk rájuk nyitott.

A fiúcska jó néhány másodpercet elkaphatott az akcióból, de ezzel nem ért véget a probléma, mert másnap reggel azzal kezdte, hogy

elmesélte a szomszédjuknak, hogy apukája éjszaka fekvőtámaszokat nyomott anyukáján,

és még a furcsa zajokról is beszámolt, amelyekre felébredt. Az anyuka ezek után azt kérdezte szülőtársaitól, hogyan állíthatja le fiát, mielőtt mindenkinek elmesélné a látottakat. Amint azt fentebb is írtuk, egyesek az ügy vicces oldalát látták meg, mások szerint viszont az anyának le kell ülnie a fiúcskával, és el kellene magyaráznia, hogy mi volt ez a bizonyos tevékenység, amit megszakított a jelenlétével.

Néhányan pedig megosztották saját történeteiket, idézünk néhányat ezek közül:

A mi hétéves fiunk meghallotta, hogy szeretkezünk a férjemmel. A szobájában volt, de nyitva volt az ajtó. Átkiabált nekünk: ugráltok az ágyon? Játszhatok én is?”

Egyszer a kislányunk beosont a hálószobánkba, és elbújt az ágyunk alatt. Egyikünk sem vette észre, amíg el nem kezdett kacagni. Szerencsére paplan alatt csináltuk.”

Egy barátnőm épp témázgatott a férjével, és mire észrevették, hogy a kisfiuk ott áll a szobában, már azt kiabálta: Gyorsabban, apu, gyorsabban!”

Daily Mail

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik