Élet-Stílus

Hermetikusan elzárta magát a politikától, ő lett a világ legboldogabb embere

Joe Chandler az elejétől a végéig figyelemmel követte a minden szereplő számára megterhelő, minden idők legundorítóbb választási kampányidőszakának titulált amerikai elnökválasztási mizériát.

A férfi sikertörténete azonban csak a kampány utolsó napján kezdődött, amikor úgy döntött, hogy ahelyett, hogy elmenne az eredményváró buliba, inkább otthon kialussza magát és majd csak reggel nézi meg, ki lett az Egyesült Államok új elnöke.

Chandler így is tett, majd mikor másnap reggel felkelt, valami soha nem tapasztalt nyugalmat érzett. A Georgiában, Brunswickben élő férfi a békés reggelen felbuzdulva elhatározta, hogy megpróbálja addig kitartani ezt a békés időszakot, ameddig lehet, így elzárta magát mindenféle a politikától.

Chandlernek ennek érdekében rengeteg dolgot kell mellőznie, alig használja például a tömegmédiumokat, keveset olvas híreket, és szinte teljesen elzárkózott az internettől is. Emellett a férfi kénytelen volt beszerezni egy nagy fejhallgatót is, nehogy véletlen az utcán hallja meg, ki nyerte a választást. Az esetleges “erőszakos hírszerzéssel” szemben úgy védi magát, hogy egy nagy táblát akaszt a nyakába, amin arra hívja fel a környezetében lévők figyelmét, hogy nem tudja, ki nyerte a választást, és

nem is szeretné megtudni.

Chandler ezzel a táblával a nyakában járja az utcákat.
Chandler ezzel a táblával a nyakában járja az utcákat.

A férfinek nem kis erőfeszítésébe telik, hogy távol tartsa magát a politikai hírektől, de azt állítja, megéri a dolog, mivel eddig soha nem tapasztalt egyensúlyba került az élete, ráadásul sokkal boldogabban is él, mint azelőtt bármikor. Chandler elmondta, hogy számít a környezetére abban, hogy tiszteletben tartják a döntését és nem árulják el neki, hogy ki lett az Egyesült Államok elnöke.

Megpróbáltam én is tekintettel lenni Chandlerre, hátha olvas minket, és szándékosan nem írtam bele a cikkbe, hogy ki nyerte az elnökválasztást.

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik