Élet-Stílus

Ezreknek énekelt a csodálatos hangú pénztáros – videó

Az üzletben készült felvétel után Lucast a színpadra szólította kedvenc énekese.

Lucas Holliday a michigani Lansingben él, és pénztárosként dolgozik egy Dollar General-üzletben. November 8. előtt – barátain és rokonain kívül – a világon senki nem ismerte.

Azon a bizonyos napon került fel az internetre egy videó, amelyen Lucas elénekli Maxwell Ascension című dalát. Először is tekintsük meg az említett felvételt:

Egy bizonyos Nakia Robinson töltötte fel a felvételt, azzal a megjegyzéssel, hogy kedvenc pénztárosa látható rajta, aki remekül énekel, mindenki győződjön meg erről, és hívja meg fellépni esküvőre vagy más alkalmakra.

A rendkívül népszerű videóknak általában következményei is vannak. Ez ezúttal is igaz volt.

Először is, az úriember ismert lett, hiszen a képsorokat azóta 656 ezerszer nézték meg csak a Facebookon. A Huffington Post cikkéből kiderül, hogy a pénztárossal interjút készítettek az ABC csatornán futó Good Morning America című reggeli műsorban, ahol levetítették a dal szerzőjének és előadójának, Maxwellnek az üzenetét is, aki elmondta: Lucasnak hihetetlen hangja van, és ezúton meghívja őt detroiti koncertjére, ahol szeretné a színpadon is köszönteni egy dal erejéig.

És – amint a lenti videókon látható – a vendégszereplés nem maradt el, a legjobb hangú pénztáros ezreknek énekelt az arénában:

Ezt a videót pedig maga Maxwell vette fel:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik