Élet-Stílus

Disznószexszel vádolta szomszédját, de végül pórul járt

A bíróság is disznóságnak találta egy brit nő vádjait, hogy szerinte a szomszédja meghágta az egyik kocáját. Fizetnie kell a hazudozónak.

Ha a gatyája nem is megy rá, de azért szép summát kell fizetni annak a brit (cornwalli) nőnek, aki eléggé bemocskolta a szomszédja jóhírnevét. Sharon Hamilton ugyanis azzal vádolta Anton Barkhuysent, hogy a férfi

egy fánkkal magához édesgetett egy disznót, szerelmeskedett az állattal, majd amikor lebukott, elszaladt.

Kiderült, az egész kamu, ami illeszkedik egy, a szomszédok között nyolc éve dúló telekvitába. Hamilton – aki színésznő és kétgyerekes anya – lekerített egy közös tulajdonú telekrészt a disznainak, ebből származott a vita. Szerinte a kerítés mindig is ott volt. 2013 legelső napján találta ki az 54 éves nő, hogy a szomszédja az egyik sertésével fajtalankodott.

A rendőrség komolyan vette a vádat, a férfit őrizetbe is vették.

A bíróság most úgy döntött, a 72 éves férfi jogosult 32 080 font (11,6 millió forint) fájdalomdíjra a lejáratásért. A perköltség 200 ezer font (72,6 millió forint) is lehet, de arról nem határozott a bíró, ezt kinek kell kifizetnie. Ez azért is nehéz, mert Barkhuysen sem ártatlan, ő is többször szekírozta Hamiltont. Mindenesetre a disznókat se kell félteni, ha szexjátékokról van szó.

(BBC News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik