Élet-Stílus

Van ötleted, hogyan lehetne úgy kinyitni ezt a szekrényt, hogy ne törjön össze semmi?

Ne kérdezd, hogyan történt, a lényeg, hogy egy tajvani nőt ez a látvány fogadta egyik reggel a konyhájában.

Elképzelése sem volt, hogyan lehetne megmenteni a helyzetet, de szerencsére épp meglátogatta egy barátja, aki lefotózta a készülő káoszt, és kiposztolta egy népes facebookcsoportba, hátha lesz valakinek használható mentőötlete. Nem számított arra az embertelen mennyiségű reakcióra, ami érkezett.

Volt, aki azt tanácsolta, hogy tegyenek párnákat, matracokat a szekrény alá, mielőtt kinyitják az ajtót, vagy feszítsenek ki egy pokrócot. Erre persze záporoztak az ellenérvek, hogy a tányérok attól még összetörnék egymást. Megoldási javaslat volt még az üvegvágó használata a szekrényajtón, de hát az is rongálással ját, és tulajdonos éppen ezt szerette volna elkerülni.

Egy mérnöki beállítottságú ember szerint, ha lehet, le kellene fektetni a szekrényt, egy másik, aki pedig mert nagyot álmodni, azt javasolta, hogy vigyék fel bútort az űrbe, ahol súlytalanság van, vagy ha az nem megy, töltsék fel a szobát vízzel.

A legeredetibb javaslat szerint az egész cuccot pontosan így kell hagyni, adni neki valami jó nevet, mondjuk „A megfagyott idő” aztán jó pénzért eladni egy kortárs művészeti múzeumnak.

A képet eredetileg posztoló Cseng Shao-Csent megkereste a Daily Mail. Kérdésükre elmondta, hogy a fotó alatti őrület jóval az után is folytatódott, hogy kiírta: az ügy megoldódott, méghozzá úgy, hogy egyetlen tányér sem tört el. A hölgy egyszerűen óvatosan nyitotta a szekrényajtót, és a kezét a résbe dugva akadályozta meg a katasztrófát.

(CNN)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik