Élet-Stílus

Kobrát vett feleségül egy összetört szívű, thai férfi

Különös fotók kezdtek terjedni először a távol-keleti, majd a nyugati közösségi portálokon is. A felvételeken egy fiatal férfi látható, mindig egy hatalmas, háromméteres kobra társaságában. Hol együtt néznek tévét, hol piknikeznek, hol edzenek éppen.

Kiderült, hogy a thaiföldi Kanchanaburiban élő, buddhista férfi meg van győződve róla, hogy a kígyó valójában a volt menyasszonya reinkarnációja. A nő hirtelen halt meg öt évvel ezelőtt, és ez teljesen összetörte belülről a férfit. Nem sokkal később azonban meglátta a kobrát, és azonnal tudta, hogy a halott szerelme lelke a hüllőben született ujjá.

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube

„Az igaz szerelem mindig valóságos. Ő pedig, tényleg hisz benne, hogy a fehér kobrában született újjá az egykori szerelme. Nagyon jó gondját viseli a kígyónak, mindig együtt vannak, még együtt is alusznak” – idéz a Mirror egy Worranan Sarasalin nevű helybelit, aki jól ismeri a kobrába szerelmes férfit.

„Mindazonáltal a vadállatok már csak vadállatok maradnak, nagyon veszélyesek. Sokan figyelmeztették már a férfit, hogy nagy baj lesz a történet vége, de ő nem hallgat senkire” – teszi hozzá Sarasalin.

(Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik