Élet-Stílus

Ez a lámpa jelzi neked, ha kitör a III. világháború

Különös házibuliba hívtak meg minket: a Nagymező utcai loftlakásnak nemcsak az enteriőrje és a panorámája volt egyedi, de a világítás is. A lámpákat és égőket egy wifire köthető szerkezet segítségével később a távirányítón kívül okostelefonnal vagy tablettel is irányíthatjuk, ami nemcsak kényelmes, de menőzni is lehet vele.  

A gyanútlan barát/barátnő vagy ismerős csak furán néz rád, amikor a kezeddel végigsimítod a tableted, aztán megtörténik a csoda.

Ha olvasni akarsz, erős fehér világítást választasz, ha bulizni vagy családot alapítani, akkor átkapcsolsz vörösre.

Ha már alszik a gyerek, akkor a pittyegés helyett választhatod, hogy a lámpa színt váltson, például, ha emailed érkezik vagy valami fontos történik a világban, mondjuk kitör a harmadik világháború.

Az egyik legjobb kombináció: fényerő-szabályozás és mozgásérzékelés a Philips Hue segítségével. Beállíthatod, hogy éjjel 10 és reggel 5 között csak 20 százalékosan világítson a lámpa, ha kimész mosdóba, így senki nem ébred fel.

Nemcsak egyetlen színt, de egy egész fényképet is kivetíthetsz a lakás falaira, így bevágódhatsz a (leendő) anyós egyik fotójával, ha éppen nálatok tölti a hétvégét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik