Élet-Stílus

Kilométereken keresztül húzta teherautója mögött a kölyökkutyát a texasi gazda

A hathónapos kiskutya az egész testén szörnyű sérüléseket szenvedett, de teljesen felépülhet. Állítólag baleset történt.

Rettenetes sérüléseket szenvedett egy a féléves ausztrál pásztorkutya Texasban, miután figyelmetlen gazdája másfél kilométeren keresztül húzta őt a kisteherautója mögött – jelentette a helyi sajtó. A súrlódás miatt az egész testét mély sebek borítják, néhol az aszfalt nem csak a bőrt, de az alatta lévő szövetet és a izmot is lenyúzta.

“Az egész testét be kellett kötöznünk, hogy megmenthessük az életét” – nyilatkozta az InsideEditon.com-nak Anna Barbosa, houstoni K-911 mentőközpont vezetője.

Az állatvédő hozzátette, Arlo gazdája váltig állítja, hogy egyszerű baleset történt, hogy a kölyök véletlenül akadt fenn a furgon alvázának egy kiálló részén. A férfi hozzátette azt is, hogy a mögötte haladó sofőr figyelmeztette, hogy egy kutyát vonszol a jármű mögött.

Miközben a helyi hatóságok vizsgálják, hogy állatkínzás történt-e, a súlyosan sérült kiskutyáról a houstoni állatvédők gondoskodnak. Anna Barbosa azt mondja, azért vették magához a sérült kiskutyát, mert a gazdájának nem volt pénze rá, hogy kezeltesse Arlo sérüléseit.

“Ha igaz, amit mondott nekünk, Arlo egy teljes napig feküdt ebben a szörnyű állapotban mindenféle fájdalomcsillapítás, vagy orvosi ellátás nélkül.” Az állatvédő elárulta, a kiskutya kezdetben rettenetesen bizalmatlan volt velük, de mostanra sokat javult az állapota.

“Rettenetes fájdalmai lehettek, az első néhány napban enni sem volt hajlandó. A kollégák beadtak neki egy étvágyjavító gyógyszert, amitől tegnap végre evett néhány falatot.” Barbosa beszélt arról is, bár a sérülései szörnyűek, arra számítanak, hogy Arlo néhány hónap múlva teljesen felgyógyul majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik