Élet-Stílus

Itt a karácsonyi reklám, ami lenyomja még a John Lewis cuki boxerét is

Szem nem marad szárazon a Marks&Spencer karácsonyi kisfilmjétől, amiben a télapó, a szuperhős télanyó, egy cuki testvérpár és egy ebadta kutyakölyök a főszereplő.

Alig néhány nappal azután, hogy Buster, a John Lewis áruházlánc boxere meghódította az egész világot, a Marks&Spencer is előrukkolt saját, kifejezetten karácsonyra készült videójával. Ez, ha lehet, még magasabbra teszi a lécet, mint az egyszerre vicces és megható elődje, különlegessége pedig, hogy Télanyó lett a főszereplője.

A kisfilm elején Lappföldön járunk, ahol Télapó épp útnak indul a rénszarvasszánon, ahogy az évnek ebben a szakában lenni szokott, házhoz vigye az ajándékokat. Ausztráliáról sem szabad elfeledkeznie, erre a felesége figyelmezteti, aki – miután Télapó távozott – saját külön kis akciót kezd. Cipőt kell vinnie egy brit kislánynak, mert a kedvenc párját összerágta a család kutyája. Télanyó pedig szuperhősökhöz méltó módon teljesíti a feladatot:

“Az ilyen és ehhez hasonló megható videók azért nagyon fontosak, mert hűségessé teszi a vásárlókat” – nyilatkozta a Metrónak Patrick Bousquet-Chavanne, a M&S marketingigazgatója. Hozzátette, a kisfilmet a Dán lány és a Király beszéde Oscar-díjas rendezője, Tom Hooper készítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik