Élet-Stílus

Tényleg öngyilkosság látszik a videoklipben?

A vidám énekelgetés hátterében valaki leveti magát a tetőről.

Joyce Chu egy malajziai popsztár, ha valaki netán nem ismerné. A 19 éves énekesnő I Miss You című dalához készült klipet eddig 22 milliószor tekintették meg a YouTube-on. Kérdés, hányan nézték volna meg, ha nem terjed el, hogy

a háttérben egyszer csak feltűnik egy öngyilkossági kísérlet.

A vidám dallamú slágerbe (mint ahogy a világ legtöbb videoklipjébe, kivéve a legbizarrabbakat) egyáltalán nem illik bele a jelenet, amelyben azt láthatjuk, hogy valaki leveti magát egy ház sokadik emeletéről. Egyszerűen nem illik a színes képek, a nyuszi, a csókolózó pár és más hasonló kellemes pillanat közé.

Íme a videó (az említett momentum 1:41-nél látható):

De akkor mi ez az egész?

  1. A rajongók egyik tippje, hogy a jelenetet véletlenül vették fel. De akkor hogyhogy nem vették észre az alkotók? És miért nem vágták ki?
  2. A másik, hogy szándékosan belevágtak a klipbe egy öngyilkosságot. Egyesek szerint az épület, amelyről leveti magát, a valóságban távolabb van attól a ponttól, ahonnan látjuk a képeket, tehát szándékosan módosították a felvételt. Mindezt csak azért, hogy többen megnézzék a videót.

Ha az utóbbi verzió igazolódik be, akkor minden idők egyik legocsmányabb marketinghúzását köszönthetjük.

Segítségre van szüksége?

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik