Élet-Stílus

Megnyitott Dubai legújabb luxus témaparkja

2016. október 31-én a Dubai Parks and Resorts hivatalosan is megnyitotta kapuit a látogatók részére. Az új szórakoztatókomplexumban többek között a régió első LEGOLAND® témaparkja, illetve a Riverland™ Dubai várja az érdeklődőket. Egyelőre.

Raed Kajoor AlNuaimi, a DXB Entertainments PJSC ügyvezető igazgatója, és a Dubai Parks and Resorts tulajdonosa a következő nyitóbeszéddel készült: “Rendkívül büszke vagyok, hogy mostantól üdvözölhetjük a látogatókat ebben a hihetetlen új komplexumban. A Riverland™ Dubai-t és a LEGOLAND® Dubai-t legelőször tárjuk fel a látogatók előtt, és ezzel egyedi élményt és szórakoztatást kínálunk, ami őszintén mondom, hogy egy új szintet jelent majd a régióban. Ezelőtt ilyen mértékű projekt még nem készült, és három év kemény munkája után nagyszerű megtiszteltetés, hogy megmutathatjuk mit értünk el. Mint a régió legnagyobb szórakoztatóközpontja, a Dubai Parks and Resortshozzájárul az EAE víziójához a turizmus terén, illetve elősegíti a családi szórakoztatást.”

Fotó: Dubai Idegenforgalmi Hivatal
Fotó: Dubai Idegenforgalmi Hivatal

A LEGOLAND® Dubai egész évben a jól ismert LEGO®-témájú világot hozza el a családok, vagyis a 2-12 éves gyerekek számára. A LEGOLAND Dubai több mint 40 interaktív játékot, showt, attrakciót és élményt foglal magába a 15,000 LEGO modell közepette, amit 60 millió LEGO darabból állítottak össze. A témapark egész napos programot kínál az érdeklődők számára.

A Riverland™ Dubai összeköti a három témaparkot és a víziparkot a Dubai Parks and Resorts-ban, és nem mellékesen tárt karokkal vár mindenkit a szomszédos parkok jegyeivel vagy anélkül -vagyis minden látogató körülnézhet, aki arra jár. Az érdeklődőket számos étterem és bolt várja tervezett utcai színházzal és szórakoztatással – ez lesz a tökéletes hely a családok és a barátok számára, ahol lazíthatnak és feltöltődhetnek.

A látogatók akár a folyó partján is élvezhetik ebédjüket vagy vacsorájukat a négy egyedi témazóna egyikében, ahol a múlt különböző érái elevenednek meg. Minden zónát úgy alakítottak ki, hogy a látogatóknak vizuális élményt nyújtson a középkori francia falutól kezdve, a kültéri mediterrán stíluson át az 1950-es évek Amerikájáig. Az indiai kapu pedig India legjobbját hozza el az 1930-as évekből a vibráló ízekkel, építészettel és színekkel, melyeknek építészeti inspirációját a 19. század adta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik