Élet-Stílus

Te jó ég, végre valósággá vált a színváltós ruha!

De persze az sem kizárt, hogy egy büdös nagy kamut láthatunk.

A Showpo nevű ausztrál cég október végén előállt egy videóval, amelyben óriási szenzációt villantanak: nem kevesebbet állítanak benne, mint hogy színváltós ruhát készítettek.

A szelfi-stílusú videót felvevő lány (aki nem más mint a céget vezető Jane Lu) bejelenti, hogy bemutat egy technológiát, amin egy ideje már dolgoznak, majd köszönti a csodálatos modellt, Victoriát, és odahívja Adamet, a tabletes embert, akinek annyit mond:

rózsaszín”

és a fehér ruhában álldogáló Victoria szettje varázsütésre pinkre vált. Utána azt mondja kék – és igen, a ruci bekékül, aminek mindenki sikítva, ordítva örül.

A cég sajtósa szerint a ruha speciális anyagból készült, amely képes megjeleníteni színeket, méghozzá egy hozzá kapcsolt készülék jóvoltából, amellyel a fény frekvenciáját lehet változtatni, és így módosul az öltözék színe.

Illetve: a nagy büdös túróst!

– gondolhatjuk, ha megnézzük a cég által feltöltött videó alatti hozzászólásokat.

Az egyik kommentelő szerint az itt látottakhoz az alábbi összetevőkre volt szükség:

  • egy zöld ruhára,
  • egy videószerkesztőre
  • és fizetett színészekre.

Egy másik hozzászóló szerint ha ez a technológia valódi lenne, akkor az amerikai hadsereg milliárdokat fizetne a feltalálónak, és évtizedek telnének el, mielőtt a ruhaipar használhatná. Van, aki úgy gondolja, hogy nemcsak a ruha átverés, de még a szelfi is kamu, szerinte láthatóan operatőr kezelte a kamerát.

Ja, és kiemelnénk még egy kommentet, amely szerint:

Ez épp annyira valóságos, mint Pamela Anderson melle”.

Szerinted is kamu? Vagy tényleg itt a színváltós ruha, és mostantól akár óránként más színű cuccokban parádézhatunk? Írd meg kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik