Élet-Stílus

Birkalopási ügybe keveredett Badár Sándor

24.hu
24.hu

2016. 11. 01. 08:13

Színészként és humoristaként rengetegen ismerik, azt viszont kevesen tudják Badár Sándorról, hogy néha a csínytevéstől sem riad vissza. Fiatalkorában egy színházi előadás sikeréért még a birkalopást is bevállalta.

„Egy színház egyszer kitalálta, hogy a betlehemes élőképhez szükségük lenne egy élő állatra, leginkább egy birkára. Mivel én voltam a vidéki gyerek, engem választottak a feladatra. Nekem viszont nem volt kedvem pénzt költeni, inkább meggyőztem egy barátomat, hogy menjünk ki az erdőbe, és lopjunk egy birkát. Az volt a terv, hogy csak egy napra titokban kölcsönvesszük az állatokat, másnap pedig visszavisszük, és azt mondjuk, hogy elkóborolt. Azt gondoltuk, talán még jutalmat is kapunk érte. Kinéztünk egy 3000 példányból álló nyájat, hátha nem fog feltűnni, ha hiányzik egy-kettő”

– emlékezett vissza a különleges kalandra a színész, aki arra nem számított, hogy egy ijedt 15 kilós állatot nem is olyan könnyű ellopni.

Fotó: Viasat3

„Vaksötétben mentünk ki az erdőbe megkeresni a nyájat, de arra nem számítottunk, hogy pont a közepébe gyalogolunk. Amikor felkapcsoltuk az elemlámpáinkat, háromezer szempár meredt ránk. Felkaptunk kettőt és elszaladtunk, de háromszáz méter múlva már megbántuk, hogy 15 kilónyi rugdalózó állattal a kezünkben szaladunk.”

A kalandnak jó vége lett, a betlehemnek is sikere volt és természetesen az állatoknak sem esett baja.

„Másnap visszakerültek a helyükre épen és egészségesen. Az egyetlen baj az volt, hogy a nagy sikerre való tekintettel másnap már egy ökröt, aztán meg egy tevét kértek. Persze mindet megszereztem, de azt már nem árulom el, hogyan sikerült”

– nevetett a színész. Bár az eset óta már sok év eltelt, Badár Sándor nemsokára újra megmutathatja, hogyan bánik az állatokkal: a Flúgos Futam hétfői adásában ugyanis a versenyzők mellett juhok kapják a főszerepet. Ha kíváncsi, ezúttal hogyan birkózik meg a színész a feladattal, minden kiderül az őrült autós realityma esti adásából.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Hmejmími légitámaszpont, 2017. december 11.
Vlagyimir Putyin orosz elnök (k) pilótákkal fényképezkedik a szíriai Hmejmímnél működő orosz légitámaszponton 2017. december 11-én. Putyin a bázison tett villámlátogatásán elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését. (MTI/AP/Szputnyik/Kreml pool/Mihail Klimentyev)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.