Élet-Stílus

Az emberek kiakadtak azon, hogy a Burger King McDonald’s-nak öltözött Halloweenre

Úgy látszik, hogy Amerikában tényleg mindennel lehet viccelni, kivéve egy dolgot,

a gyorsétteremláncokat!

Egy New York-i, egészen pontosan Queens-i Burger King úgy döntött, hogy megvicceli az ősi riválist és beöltöztetik a saját éttermüket McDonald’s-nak. A dolgozók a hatalmas Burger King logóra egy nagy fehér lepedőt adtak, amelyet kivágtak a szemeknél és a nagy “M”-betűt rajzoltak a homlokára. A Burger King mókamesterei a biztonság kedvéért a szellem hasára írták, “McDonald’s”, ha esetleg valaki nem ismerné fel a Halloween-i jelmezt.

Ahogy a fentebbi Tweeten is látszik, nem mindenkinek nyerte el a tetszését az étterem tréfája, sokan azt írták, hogy ez túl kicsinyes lépés, ami így akár visszafelé is elsülhet. A legtöbben a jelmez alatti felirattól sokalltak be, amely azt írja, hogy

Boooo! Csak viccelünk, még mindig lángon grillezzük a hamburgeket! Boldog Halloweent!

Akinek nem lenne világos, ezzel a Burger King valami olyasmit szeretett volna üzenni, hogy a McDonald’s alkalmas arra, hogy embereket lehessen velük és a termékeikkel ijesztgetni.

Az étterem ráadásul még az ételeik külsejét is átalakították, a hamburgereket üdítőket, krumplikat is “mekis” külsővel kínálták. Azért voltak olyanok, akiknek elnyerte a tetszését az átfazonírozott ételek és maga a szívatás.

Szerintetek ez még belefér, vagy a Burger King túl messzire ment?

Time

Ajánlott videó

Olvasói sztorik