Élet-Stílus

Miért kell egy hörcsögre pulóver? Hát mert tök pucér!

Ismerkedj meg Silkyvel (magyarosítva Selymivel), a hörcsöglánnyal, aki egy genetikai mutációnak köszönhetően, kicsit különbözik az összes többi hörcsögtől. Tök pucér.

Fotó: oregonhumane.org
Fotó: oregonhumane.org

Az eredeti gazdái, születésekor lemondtak róla, mert úgy érezték, túl macerás lenne a gondozása. Mivel valahol mégiscsak érző szívű emberekről van szó, megkímélték a pucér hörcsög életét, és más megoldás után néztek. Így került Silky az Oregon Humane Society (OHS) nevű állatvédő szervezet egyik menhelyére.

Mivel saját bundája nincs, ahogy az embereknek, a hidegebb évszakokban Silkynek is fel kell öltöznie. Selene Meija, az OHS egyik alkalmazottja ezért kötött neki egy icipici pulóvert. A pucér hörcsöglány, ahogy az OHS-nél élő valamennyi állat, örökbe fogadható volt. Miután a története bejárta sajtót, azonnal gazdira talált.

Fotó: oregonhumane.org
Fotó: oregonhumane.org

Egy Matthew Sears nevű, portlandi férfi fogadta örökbe, aki történetesen teljesen kopasz, úgyhogy igazi lelki társak a hörcsöglánnyal. Sears természetesen a pulóvert is megkapta az állatka mellé, meg a tudnivalókat arról, hogy mikor kell az új haverját felöltöztetnie. Reméljük, sokáig ellesznek együtt.

(via Daily Dot)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik