Élet-Stílus

Az álruhás Gandalf egy japán plázában dohányzott

24.hu
24.hu

2016. 10. 25. 14:44

Hétköznapi viseletet öltött, és a szakállából is jócskán levágott, hogy elvegyülhessen a földlakók között, de semmi kétség, a férfi, akit egy bevásárlóközpont dohányzójában vettek videóra Japán  Gifu prefektúrájában, maga Gandalf, a nagy mágus.

A 22 éves Isamu Felipe Nagano pár haverjával lófrált a plázában. Amikor elmentek rágyújtani, egy idősebb, békésen pöfékelő férfit találtak a dohányzóban. A srác a BuzzFeed kérdésére azt válaszolta, hogy egyetlen szó sem hangzott el, az öreg, mintha csak unalmában csinálná, magától kezdte el lebegtetni a kávésbögréjét.

A srácok elképedve néztek, majd megkérdezték a férfit, hogy meg tudná-e csinálni még egyszer. Az megint nem szólt, csak újra lebegtetni kezdte a poharat, majd aztán a félig szívott cigarettáját is. Nagano ekkor már videózott, rögzítette az egész jelenetet.

A srác azt mondja, a öreg végig néma maradt, amikor úgy érezte, hogy eleget mutatott, az arcán önelégült vigyorral folytatta a dohányzást, mintha mi sem történt volna. Ha valaki tudja, könyörgünk árulja el, hogyan működik ez a varázslat. Amíg nem akad ilyen ember, addig kénytelenek vagyunk azt hinni, hogy a videón tényleg a halandók közé elvegyült Gandalf látható.

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Elődeink több fajjal is szexeltek

Kommentek

American thrash metal band Slayer performs onstage, mid 1980s. Pictured are guitarists Jeff Hanneman (1964 - 2013) (left) and Kerry King. (Photo by Tony Mottram/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.