Élet-Stílus

Vallásgyalázásra vették rá Brazília fenékkirálynőit

Mi a fenéket csinálnak?

Az amerikai elnökválasztás másnapján véget ér egy sokkal izgalmasabb, sokkal fontosabb versengés is: kiderül, ki nyeri a „Brazília legszebb feneke” díjat.

És ahogy a Clinton-Trump párharc, úgy a Miss BumBum verseny is már hetekkel a döntő előtt komoly vitákat generál.

Most éppen úgy kerültek a fenékvetélkedőben szereplő nők a hírekbe, hogy egy fotózáson megidézték Az utolsó vacsora című festményt. Azzal a különbséggel, hogy

míg Leonardo képén Bertalan, Ifjabb Jakab, András, Iskarióti Júdás, Péter, János, Jézus, Tamás, Idősebb Jakab, Fülöp, Máté, Tádé és Simon szerepel, addig a versenyt népszerűsítő fotón nyolc bikinis lány ül az asztalnál

– néhányuk ráadásul az asztalon.

A fénykép kiverte a biztosítékot. Brazil vallási vezetők rendkívül tiszteletlennek minősítették a vacsoraimitációt, és a vallási intolerancia ellen küzdő bizottság is megszólalt az ügyben.

Twitter
Twitter

Az a lány (Daiana Fegueredo) foglalhatta el Jézus helyét az asztal közepén, aki(nek a feneke) eddig a legtöbb szavazatot kapta. Ő személy szerint nem szívesen vállalta ezt a fotózást, és állítja, csak azért vett részt benne, mert a szerződése erre is kötelezte.

Egy másik résztvevő lány közölte: már megbánta, hogy vállalta a fotózást, és kérte Isten bocsánatát azt általa elkövetett bűn miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik